Wat zeggen anderen over mij?

Snel, toegankelijk en to the point!

"Erica maakt haast moeiteloos de vertaling van complexiteit naar eenvoud en begrijpelijkheid. Zij heeft een zeer brede interesse in maatschappelijke thema’s en  is oprecht geïnteresseerd  in  de mensen waar ze mee werkt, hoe divers deze ook zijn.

Erica  beweegt heel ontspannen en soepel  mee in het ritme van het samenwerkingsproces zonder daarbij het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen. Zij stelt de juiste vragen en ik heb haar  input als zeer waardevol ervaren. Ik zal haar ongetwijfeld vaker benaderen voor opdrachten en haar van harte aanbevelen aan anderen!"

 

Mirjam Nijpels, gebiedscoördinator, gemeente Amsterdam


"Wij waren erg aan het worstelen om verschillende taalwerelden bij elkaar te brengen: die van een kennisinstituut en een lokale overheid. Een complex onderwerp als innovatie vrij te maken van jargon en te verwoorden in begrijpbare heldere taal.

Erica wist in korte tijd de kern van de worsteling beet te pakken en kwam met ingrijpende redactionele voorstellen. Zij legde daarmee een basis waar wij zeer goed mee geholpen waren om verder te kunnen."

 

Yolanda Musson, programmamanager innovatie, gemeente Almere


"Erica werd mij aanbevolen toen ik op zoek was naar een schrijver die lastige beleidsstukken in duidelijke taal snel op papier kon zetten. En wel zo dat lezers geprikkeld worden om het te willen lezen en het dan ook nog begrijpen. 

Zij was voor mij een schot in de roos! Ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken. Erica is een aanrader!"

 

Klaas Jongejan, Voorzitter Adviesraad Sociaal Domein Almere


"Erica kan zich goed inleven in complexe technische of bestuurlijke onderwerpen. Door goede vragen te stellen kan Erica deze vertalen in heldere en leesbare teksten zonder de essentie aan te tasten. Erica werkt snel en is flexibel. Daarnaast is Erica prettig om mee te werken. Dus, als je een complexe schrijfklus hebt: bel Erica!"

 

Wiebe Oosterhoff,  Strategisch adviseur Gemeente Almere


"Erica is een idealistische vrouw met een talent voor taal. Schrijven is haar passie en dat merk je. Diverse keren heb ik Erica gevraagd mijn (soms uiterst complexe) gedachten te helpen ordenen en op te schrijven. Met een verbluffend helder resultaat zodat ik mij zelf ook weer begreep. Ze helpt niet alleen met tekst maar ook met haar scherpe blik voor de lijn in het verhaal en nog veel meer. Wil je helderheid in tekst? Gevonden, ze heet Erica Pierik. Doen!"

 

Engbert Breuker, Chief Inspiration Officer, Pentascope